Поки на півночі дощитиме, в Києві тепло і без опадів

14.09.2018

Як пише СЬОГОДНІ, у Києві в п’ятницю, 14 вересня, буде тепло і без опадів. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передає прес-служба ДСНС України.

За даними синоптиків, іноді протягом дня на небі можуть з’являтися хмари, проте температура повітря буде комфортною + 24 … +25 градусів. Поступове зниження температури почнеться з 15 вересня, прийде похолодання із західних областей.

Відзначається, що літнє тепло з Південної Європи досягло України, проте сильної спеки по всій країні не буде. Максимальної позначки температура досягне в східних і південних областях – до +27 … +29 градусів. На решті території країни +23 … +26 градусів.

Практично скрізь буде сухо і тільки на крайньому заході та місцями уздовж північних кордонів пройдуть дощі і навіть з грозами. Вранці та пізно ввечері можливі тумани та зниження видимості.

Нагадаємо, раніше синоптики зазначали, що “бабине літо” в цьому році буде коротким. До кінця тижня в Україну знову повернуться дощі після невеликого потепління в середині тижня.

Разом з тим народні синоптики кажуть про те, що буде два “бабиних літа”. Тепло повернеться на територію країни ще в вересні, а потім і на початку жовтня з настанням бабиного літа.

Читайте також