Киев реструктуризируется вслед за Украиной[:ua]Київ реструктуризується слідом за Україною

14.09.2015

Столица планирует реструктуризировать еврооблигации вслед за сувереном до ноября.

Успешная реструктуризация государственного частного внешнего долга Украины позволяет Киеву приступить к пересмотру своих обязательств. Как пишет Интерфакс, об этом сообщил первый заместитель городского головы Игорь Никонов.

Реструктуризация коснется двух выпусков еврооблигаций на $550 млн, её планируется осуществить до ноября.

«Мы идем в фарватере государства… Если завершится хорошо у государства, то и у нас все будет хорошо. У нас погашение до ноября (выпуск на $250 млн с погашением 6 ноября 2015 года. — ред.), поэтому мы должны до ноября все завершить», — сказал он журналистам в кулуарах 12-го международного форума YES.

[:ua]Столиця планує реструктуризувати єврооблігації слідом за сувереном до листопада.

Успішна реструктуризація державного приватного зовнішнього боргу України дозволяє Києву приступити до перегляду своїх зобов’язань. Як пише Інтерфакс, про це повідомив перший заступник міського голови Ігор Ніконов.

Реструктуризація торкнеться двох випусків єврооблігацій на $550 млн, її планується здійснити до листопада.

«Ми йдемо у фарватері держави … Якщо завершиться добре у держави, то і у нас все буде добре. У нас погашення до листопада (випуск на $ 250 млн з погашенням 6 листопада 2015. – Ред.), Тому ми повинні до листопада все завершити», – сказав він журналістам в кулуарах 12-го міжнародного форуму YES.

Читайте також