В Мережі вперше показали обличчя Наталії Целовальникової після численних операцій

08.01.2018

Наталя Целовальникова, яка вижила після вибуху машини біля Бессарабського ринку в центрі Києва, вперше особисто написала пост і виставила фото, передаєКорупція.Інфо

За її словами, вона відчуває себе добре, незважаючи на на поламані руку і ногу.

“Я ось посміхаюся, жартую тут періодично, а зробити те, що Ви робите в буденності легко, мені доставляє колосальної праці (з поламаною ногою і рукою особливо не поактивнічати). У думках щодня такий мозковий штурм і переоцінка цінностей … Як же хочеться донести Вам щоб Ви не сумували через дрібниці “, – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

“Скільки добра мене переповнює, що не пояснити, скільки чудових людей поруч! Я місяць тому вперше прочитала коментарі і, чесно, розплакалася від добрих слів, а ось неадекватні припущення “Шерлоків Холмсів” мене вперше за весь час розвеселили. Я так щиро сміялася і була вдячна цим людям з низьким рівнем IQ. Стільки ролей мені приміряли: і агент, і жінка з низькою соціальною відповідальністю і … Правда, сама не очікувала, що після трьох місяців в лікарні я так скучила за станом на душі від емоцій сміху. ” – заявила вона.

 

Читайте також